شرح وطايف واحد تغذيه شبكه بهداشت ودرمان لارستان

نظارت بر حفظ سلامت دانش آموزان از طریق :

1- توجیه کارکنان بهداشتی و  چگونگی اجرای برنامه های آموزشی و نظارت بر حسن اجرای برنامه های آموزشی

2- نظارت  برحسن اجرای غربالگری دانش آموزان و واکسیناسیون آنها

3- نظارت بر سلامت فیزیکی و روانی

4- نظارت بر برنامه های بهداشت روان در مدارس

5- هماهنگی با آموزش و پرورش های شهرستان برای ایجاد بستر مناسب

 برنامه های آموزشی:

1- بیماری های واگیر دار و غیر واگیردار سنین مدرسه

2- تهیه وسایل مورد نیاز

3- برنامه های عملی مثل کمک های اولیه و سوانح و حوادث

 تدارکات :

1- هماهنگی درون بخشی و برون بخشی 

2- تهیه وسایل مورد نیاز

3- تدارک وسایل نقلیه ونیروی انسانی درگیر با برنامه مذکور

4- نظارت حین انجام فعالیت

5- ارزیابی و انعکاس عملکرد

 نظارتی :

1- نظارت بر توضیع تغذیه رایگان مدارس

2- نظارت بر بوفه های مدارس

3- نظارت بر سلامت خدمتگذاران مدارس

الف ) نظارت برمعاینه و صدور گواهی تندرستی برای خدمتگزاران مدارس و آشپزهای مدارس شبانه

ب ) نظارت برآموزش تمامی کسانی که در کار تهیه و توضیع مواد غذایی در مدارس دست دارند .

ج ) نظارت برمحل توضیع  مواد غذایی در مدارس وبوفه ها

ه ) نظارت بر نوع مواد غذایی که در مدارس به فروش می رسد ویا رایگان توضیع می گردد .

4- نظارت بر چگونگی تهیه و توضیع و ذخیره آب آشامیدنی در مدارس

5- نظارت بر حفظ بهداشت محیط مدارس

6- نظارت بر ایمنی مدارس

7- نظارت بر چگونگی سیستم دفع فاضلاب و دفع زباله های مدارس

8- نظارت بروسایل سرمازا وگرمازا در مدارس

9- نظارت بر حفظ سلامت محیط اطراف مدارس

 مهارتی :

1- نظارت بر حفظ حریم و حرمت دانش آموزان

2- نظارت بر آموزش مهارتهای زندگی به دانش آموزان

3- نظارت بر آموزش فرزند پروری به والدین

4- کمک به درمان دانش آموزانی که مشکلات رفتاری دارند با بیماری روانی خاص سنین مدرسه درگیر هستند .

5- توجیه کارکنان آموزش و پرورش جهت صدور اجازه برای اجرای برنامه ها و همکاری در ضمن اجرا

 

 

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1390-10-10 13:17        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ